El Departament de Salut de la Generalitat ha confirmat un mort per coronavirus a les Terres de l’Ebre en el balanç corresponent a dimarts 28 d’abril. No s’ha registrat cap positiu confirmat en aquesta jornada però els casos sospitosos s’han elevat fins als 181, dels quals 135 s’han produït en residències geriàtriques. D’altra banda, s’han donat dues altes mèdiques i ja en són 110 les acumulades des de l’inici de la pandèmia.

Ara, el comput global de casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) s’eleven a 195 (no varia en relació a dilluns), als quals cal sumar 2.017 casos sospitosos (181 més que dilluns), que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 15 positius a residents (no varia) i 420 casos sospitosos (135 més que dilluns).

El número de morts que ha provocat la pàndemia s’ha incrementat en un a la Regió Sanitària de l’Ebre i és de 39, dels quals 15 corresponen a casos confirmats i 24 a sospitosos (un més que diumenge). D’aquest balanç, 7 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i 5 més de sospitosos).

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.