Els casos posititus confirmats per prova diagnòstica (PCR i test ràpid) a la Regió Sanitària de Terres de l’Ebre s’eleven a 179 a data de 19 d’abril, als quals cal sumar 1.210 casos sospitosos, que són aquells que han estat determinats per professionals facultatius. A les residències de la gent gran de l’Ebre s’han confirmat fins ara 10 positius a residents i 134 casos sospitosos.

Segons els nous càlculs del Departament de Salut de la Generalitat, el número de morts que ha provocat la pàndemia fins aquest diumenge a la Regió Sanitària de l’Ebre és de 33, dels quals 14 corresponen a casos confirmats i 19 a sospitosos. D’aquest balanç, 4 morts ho han estat en residències de la gent gran (2 confirmats i dos més de sospitosos).

El número d’altes mèdiques de persones que han estat contagiades és de 69.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.