El Circ Raluy Legacy tornarà a “obrir les portes” del circ de forma virtual aquest diumenge a la tarda a partir de les cinc, degut a la bona acollida que han tingut els espectacles que han ofert en les setmanes precedents a través de les xarxes socials de les quals disposen: Youtube, Facebook live i Instagram. Avui serà el torn de la parella formada per Pietro i Bigotis als que s’han afegit Jean Christophe i Kerry Raluy, que ens faran un espectacle amb els seus vestits màgics. Uns números encaminats a fer més suportable el confinament dels més menuts de casa.

La iniciativa es pren amb l’objectiu de “fer més suportable” el confinament a causa de l’expansió del coronavirus. La companyia tal com ja va avançar fa unes setmanes enrera, no descartava fer més experiències similars en els propers dies i destaquen que “Pietro i Bigotis ens tenen preparat un espectacle que han creat especialment per a aquesta ocasió, divertit, alegre i ple d’enginy”.

Una iniciativa que vol tenir la bona acollida que han tingut les dues propostes que han tingut lloc en les dos setmanes precedents des del confinament que té a la companyia a Reus, com va ser la retransmissió de l’espectacle de l’any passat i la visita guiada de les germanes Raluy, Niedziela i Emily, mostrant-nos tots els espais del circ la setmana passada. És la tercera iniciativa del #Raluylegacyencasa, que aquesta vegada, està enfocada especialment a tots els nens i nenes confinats. Una tarda plena de somriures i humor per la llegendària parella de còmics-pallassos Pietro&Bigotis. Que estaran tramant?

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.