L’organisme CSFF (China International New Media Short Film Festival) de l’Administració Nacional de Ràdio i Televisió del Govern Popular Xinès i altres 58 donants particulars xinesos, han enviat material de protecció per als sanitaris per a l’hospital Verge de la Cinta de Tortosa i per a les Terres de l’Ebre, segons ha fet públic el sindicat CGT, en agraïment a una campanya de donació i assessorament tècnic que va impulsar una treballadora del centre, membre del sindicat, en favor dels hospitals de primera línia de Wuhan -epicentre de la pandèmia- i Shenzen. Està previst que el material arribe en breu. Els mateixos remitents també n’han enviat per a l’Hospital d’Igualada, que fa dies que viu una situació crítica.

A banda d’esta donació, la CGT també explica que ha adquirit mascaretes i altres materials per als professionals de la salut de tot Catalunya, per valor d’uns 16.000 euros, a partir de les donacions de les seccions territorials del sindicat: des de les Terres de l’Ebre s’han aportat 1.000 euros a la causa. “Des de la CGT no ens quedarem de braços creuats mirant com la ineficiència del sistema i la manca de previsió posen en perill els nostres companys i companyes sanitaris i a tots aquells que estan ajudant a salvar vides”, conclou el sindicat en un comunicat.