Catalònia i Aldeana van empatar (2-2). El partit, sobre tot a la primera meitat, va estar marcat pel vent. El Catalònia va tenir-lo a favor. Malgrat això, primeres ocasions visitants, amb rematada al travesser. Amb els minuts, el Catalònia va jugar més a camp contrari, disposant el local Aleix d’una opció que va evitar Auré, porter visitant. I el Cata es va avançar arran d’una bona jugada de Lluís Espinach per l’esquerra, amb velocitat. Fou l’1-0. No obstant, una recuperació aldeana en camp rival va fer-li arribar- la pilota a Jack que amb contundència va engaltar un tret des de 30 metres que va batre a Gerard, porter jesusenc.
A la represa, al primera minut, contra local de manual i centrada de Mola perfecta per la rematada de Prades. 2.1- Els aldeans van reclamar falta en l’inici de l’acció. Ho era. Els aldeans havien fet canvis però un dels jugadors que va entrar, Villa, fou expulsat al 60. Amb el 2-1, tot i estar en deu, els visitants van pressionar mentre el Cata no va poder sortir a la contra. Una centrada de l’aldeà Thomas va suposar una rematada impecable de Robert al segon pal. Amb el 2-2, poques incidències fins el final excepte una manotada del defensa local Edu a Jack que va haver de ser penal i expulsió. L’àrbitre no va sancionar l’acció. Al final 2-2, i l’Aldeana que veu com li redueixen distàncies per darrera..

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.