La sessió del Club de lectura de la Biblioteca Manuel Pérez Bonfill de Campredó del 6 de març va comptar com a convidada amb la presència de l’escriptora rapitenca Carme Cruelles. Es va analitzar la seua primera obra narrativa publicada, La pols dels dies.

Es tracta d’un poemari, escrit en prosa poètica, fet reconegut per la pròpia autora, mitjançamt el qual la literata s’endinsa en un món lletrat que li permet incloure nombroses cites literàries, parlar de viatges i de llocs que li atrauen, així com exterioritzar sentiments des del punt de vista d’un xiquet i de la seua mare. Es va entaular una conversa molt interessant entre els membres del Club de lectura i l’escriptora, que va permetre analitzar a fons tot l’entramat d’una obra molt interessant, que compta amb un estudi didàctic de notable interès.

Al començament de la sessió es van llegir dos poemes de Màrius Torres i Salvador Espriu, que reflexionaven sobre la mort, en motiu del traspàs de Primitivo Ripollès, espòs de Rosa Vicente, una de les membres actives del club de lectura.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.