El pròxim diumenge 8 de març la ciutat de Tortosa acollirà la sisena trobada d’Escoles de Bàsquet d’aquesta temporada 2019-2020.

Un total de dotze equips de les categories Premini i Escola participaran en l’esdeveniment, que començarà a les 9:30 hores al Pavelló Municipal El Temple.

Els conjunts participants són els següents. En categoria Premini, hi trobem CB Alcanar, CB Cantaires, CB Cantaires-Tivenys, CB Amposta, AE La Sénia i AD Torreforta. I a la categoria Escola, competiran CB Cantaires, CB Amposta, CB Rapitenc, CB Vinaròs, AD Torreforta i Bàsquet l’Arboç.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.