Aquest diumenge la tarda s’ha confirmat la dimissió de l’alcalde de Santa Bàrbara, Alfred Blanch, que ha presentat de manera sobtada i comunicarà la seva renúncia en el proper ple. La seva baixa havia estat analitzada internament pel seu partit, Junts per Santa Bàrbara, en junta de govern però s’ha precipitat tot arrán d’aquesta comunicació a través d’un missatge que deia “per motius personals demà deixaré el càrrec alcalde. No em sento a gust des de fa temps. Prefereixo que algú amb ganes ocupe el meu lloc”.

Poc més tard Junts per Santa Bàrbara ha emés un comunicat, també a través de les xarxes, dient que “a partir de demà es posaran en marxa els mecanismes que estableix la llei per tal de donar entrada a un nou regidor, i procedir al nomenament d’un nou alcalde“.

Segons ha pogut confirmar l’Ebredigital, la direcció comarcal representada per Iván Romeu ni la direcció territorial representada per la nova presidenta, Cinta Espuny, estaven al cas diumenge la tarda i en les pròximes hores se procedirà a emetre un comunicat envers la renúncia de l’alcalde planer per veure quin és el procès de substitució. Cal recordar que Convergència i Unió sempre havia tingut majoria absoluta a l’ajuntament de Santa Bàrbara i en les passades eleccions municipals va perdre aquesta majoria, retenint l’alcaldia després del pacte amb Esquerra Republicana.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.