Les instal·lacions esportives del complex WIN Tortosa seran protagonistes a partir d’aquest cap de setmana i durant el març de diverses competicions esportives. Aquest dissabte, al llarg de la tarda, la piscina municipal acollirà la jornada de la lliga catalana alevina federada de natació de la demarcació de Tarragona, amb l’assistència de diversos clubs. No serà la única competició d’àmbit provincial, ja que el cap de setmana següent, el dissabte 7 de març al llarg de tot el dia, es disputarà el campionat provincial federat de totes les categories de natació, des de prebenjamí fins a absolut, amb centenars de competidors. Just una setmana després, el 14 de març, la piscina també acollirà la última jornada de natació del campionat escolar del Consell Esportiu del Baix Ebre, durant el matí.

Les competicions de natació es veuran acompanyades d’un altre torneig, en aquest cas amb les pistes de pàdel com a protagonistes. El Club Pàdel Tortosa, de recent creació, organitza del 2 al 8 de març el primer Obert de Pàdel Ciutat de Tortosa, que es disputarà a les instal·lacions municipals de l’estadi. El torneig comptarà amb tres categories masculines i tres femenines i repartirà més de 1.000 euros en premis en metàl·lic, així com altres obsequis.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.