El govern municipal de Junts per Tortosa i PSC no ha inclòs a l’ordre del dia del ple ordinari de març aturar la modificació puntual del POUM per impedir la construcció de l’edifici oncològic, que ha d’acollir el nou accelerador lineal, en uns terrenys de l’Hospital Verge de la Cinta.

L’alcaldessa de Tortosa, Meritxell Roigé, després de conèixer que el Departament de Salut de la Generalitat gairebé ha descartat el projecte de construcció d’un edifici d’aparcaments al talús de l’Hospital, va anunciar que portaria al ple de març la reversió de la modificació del POUM perquè “el nou edifici que ha d’acollir la radioteràpia no es pot fer sense abans haver resolt els problemes de mobilitat existents”.

Aquest dijous, en la compareixença prèvia al ple, Roigé ha anunciat que ajorna portar aquesta reversió al ple tot esperant “una resposta definitiva” del Departament de Salut “per prendre una decisió”. “No tenim voluntat de posar pals a les rodes, però volem tenir un Hospital de referència que avui no tenim”, ha afegit.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.