El secretari d’Infraestructures i Mobilitat de la Generalitat, Isidre Gavín, ha admès aquest dimecres que el nou tren Avant que uneix Tortosa i Barcelona, amb un tren diari per sentit, no té la demanda esperada. En una visita a Tarragona, Gavín ha explicat que l’Avant tot i oferir un “temps excel·lent” i “un preu competitiu”, “de moment la demanda no està responent encara com esperàvem o ens hagués agradat”. No obstant això, Gavín ha apuntat que encara hi ha manca d’informació i que aquesta oferta necessita d’un “temps de maduració”. El representant del Govern ha recordat que ells volien quatre trens Avant diaris, però que Adif els limita a un perquè només quedava un solc disponible a l’estació de Sants.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.