El diputat de Junts per Catalunya al Congrés, Ferran Bel, ha donat a conèixer aquest divendres al matí les primeres accions que el partit dura a terme a la Cambra Baixa per resoldre la problemàtica dels trens a les Terres de l’Ebre. 

En aquesta línia, el diputat ha destacat que han registrat una Proposició no de Llei (PNL) per “exigir l’Aturada dels Euromed a les Terres de l’Ebre” i “perquè totes les formacions polítiques que vam donar suport a la concentració per exigir un servei ferroviari digne, el diumenge passat, puguem votar-hi a favor”. A més, Bel ha afegit que exigiran que els Euromed s’aturin a l’estació de l’Aldea” i ha recordat que “el govern de la Generalitat de Catalunya seguirem subvencionant els bitllets”. 

El diputat també ha anunciat una altra PNL perquè hi hagi més trens Avant amb parada a l’Ebre i que “n’assumeixi el cost el govern espanyol, tal com ja fa a la resta de Catalunya”. 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.