La Policia Local de l’Ametlla de Mar i els Mossos d’Esquadra van detenir, dissabte passat a la nit, un home per un presumpte delicte de danys a vehicles estacionats i a l’aparador d’un comerç. Els fets s’haurien iniciat a la plaça Catalunya, on el detingut s’estaria discutint amb altres persones, cridant i en un estat de nerviosisme.

Segons alguns testimonis, l’home hauria colpejat després cotxes aparcats en carrers propers i hauria trencat el vidre de la façana d’un establiment. Agents de la Policia Local van localitzar el suposat autor dels fets, que va quedar arrestat i va ser traslladat a la comissaria de districte dels Mossos, a l’espera de passar a disposició judicial.

Redacció: la Cala RTV

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.