El Perelló va guanyar a l’Ampolla (1-3), amb 3 gols d’Edgar. D’entrada, els perellonencs van pressionar dalt i van causar dificultats a l’Ampolla. Edgar va fer el 0-1. L’Ampolla, amb els minuts, va igualar el partit i en un contra, Enric va fer l’empat. Golàs. Poc abans del descans, va ser clau l’1-2, arran d’una jugada del visitant Munta que va rematar Edgar. A la represa, el Perelló es va defensar més enrera, però va fer perill a la contra. Els locals no van poder arribar amb claredat perquè els perellonencs es van defensar amb ordre. Un tret al pal va ser la seua opció. El Perelló, amb espais, també va tenir oportunitats, en aquest cas per sentenciar per sentenciar, com un remat d’Edgar al pal. Al final, centrada des de la dreta i gran gol d’Edgar que va finiquitar el derbi. El Perelló, 13 punts de 15, és sisè. Si guanya el partit de dissabte, de recuperació, contra l’amposta es situaria quart.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.