El subdelegat del govern espanyol a Tarragona, Joan Sabaté, ha sortit al pas aquest divendres dels requeriments del delegat del Govern a les Terres de l’Ebre, Xavier Pallarès, i el Departament de Presidència sobre el pagament dels ajuts estatals als municipis ebrencs afectats pels aiguats de 2018. Sabaté ha recordat que el govern espanyol ja va transferir, el passat 17 de desembre, els 6,9 milions d’euros que es va comprometre a assumir després de valorar les demandes dels municipis. Ara, ha apuntat, és competència del Govern gestionar aquesta quantitat, aportar el seu propi 50% i fer-ho arribar als afectats. Sabaté, que s’ha mostrat obert a col·laborar amb les administracions implicades, ha negat que se li hagi demanat una reunió per abordar la qüestió.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.