La CUP de Tortosa ha declarat, en un comunicat, que “al Senat i al Congrés espanyol el més paregut que hi ha al PP, a més de VOX i C’s, és el PSOE”. Aquestes paraules són una resposta a la intervenció d’aquest dimarts a la Cambra Alta del senador socialista Manel de la Vega, en què va dir: “Surto d’un ajuntament en què havia d’aguantar el regidor de la CUP, i ho he dir, he de parlar de coses personals… havia d’aguantar un regidor de la CUP i vaig dir encara sort que me’n vaig al Senat i allà no em trobaré amb la CUP, i ara em trobo amb el PP, i és el mateix”. 

La CUP ha destacat diversos punts en els quals considera que el PSOE i el PP s’assemblen: el canvi de l’article 135 de la constitució per prioritzar el pagament a la banca a la inversió social; l’aplicació de l’article 155; la corrupció; i que ambdós partits “es neguen a acabar amb el control del riu Ebre que té la CHE i les hidroelèctriques i que estan matant al delta”.

A més, la formació anticapitalista ha puntualitzat que De la Vega no és senador “per votació popular” i han remarcat que cobrarà 84.142€ anuals, en conceptes de retribucions i indemnitzacions. “Considerem que esta barbaritat de diners públics que li paguem entre tots i totes (per estar en una institució estèril), almenys li haurien de permetre dedicar el seu temps a fer política de veritat i a treballar per les Terres de l’Ebre i Tortosa”.

També han demanat al senador socialista que “deixe de perdre el temps fent intervencions demagògiques i infantils que denigren la percepció que té la gent de la política institucional”.

 

 

 

Autor:

Periodista