Les obres de condicionament de la carretera T-301, entre Tortosa i Bítem, han entrat en la seva fase final amb els treballs de senyalització horitzontal i altres acabats .

L’actuació de la Diputació de Tarragona ha consistit en la millora del traçat de la via, la construcció de cunetes transitables i l’ampliació de la carretera amb l’objectiu de millorar la seguretat viària i la convivència del trànsit de vehicles, vianants i bicicletes en una zona amb una gran mobilitat.

Les obres han arranjat més de 2,5 quilòmetres de la carretera T-301 repartits en 4 trams diferents. Entre les actuacions fetes destaca l’ampliació dels dos ponts existents, un ubicat sobre el canal del marge esquerre de l’Ebre i l’altre al barranc del Torrent. Les obres han significat una inversió d’1,74 milions d’euros a càrrec de la Diputació.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.