Un gol al tram final de partit, va privar a un renovat Tortosa-Ebre de sorprendre al líder de la categoria a domicili. Les tortosines van mostrar una imatge molt bona, desplegant un joc precís en atac i consistent en defensa que els permetia gaudir de les millors aproximacions durant la primera meitat. La millor fase del partit venia durant els vint minuts de joc, quan les noies de Víctor Borja generaven dos arribades clares de perill que al final trobaven el premi en una acció d’estratègia. Va ser a la sortida d’un córner quan Patrícia culminava l’acció en una rematada al fons de la xarxa local. Així s’arribava al descans, amb el mínim 0-1 al marcador i amb la sensació d’haver dixat vives a les locals (que no van inquietar la porteria de Kira) en marxar als vestidors.

A la represa però canviava la dinàmica de l’enfrontament. El líder sortia amb les piles posades i tancava a les de la capital del Baix Ebre dins al seu camp. Tant insistir a deu minuts del final la rematada d’Andrea Cruselles la convertia amb el gol que provocava el desencís entre la expedició tortosina. No obstant, al final del matx, sensació agredolça amb l’empat a un definitiu tot i que dels sis punts disputats amb el Ribes n’han sumat un total de quatre (l’única derrota en el que portem de temporada va ser precísament davant el conjunt tortosí a la primera jornada de lliga), i dels vuit gols que ha encaixat el conjunt barceloní en aquesta temporada quatre els hi ha marcat el conjunt ebrenc. El tècnic tortosí es lamentava al final del partit “contents pel treball, però al final ens ha faltat aquella punteta de sort per sumar quelcom més positiu. El Ribes no està líder per casualitat, el camp que tenen es difícil de jugar tenint en compte les dimensions que té, és petit i estret. Estem al grup capdavanter i tot i que la lliga està molt complicada, ho intentarem fins al final, tot i que sabem que enguany no podem pujar per la sanció que arrosseguem“.

La setmana vinent rebran al municipal Josep Otero al Tecnifutbol Tarragona en un nou derbi provincial a partir de les 17 hores de la tarda de dissabte. El Tortosa-Ebre mirarà d’esgarrapar punts amb el segon i tercer classificats, el Calafell i el Salou, tenint en compte que juguen entre ells a casa de les calafellenques.