El Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre ha aprovat un conveni de col·laboració amb la Cambra Oficial de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de Reus, en el primer ple ordinari de l’any celebrat aquest dimecres. Aquest acord permetrà que l’ens cameral disposi d’un espai a la seu del Consell —com ja es fa amb altres entitats— per atendre un dia a la setmana els seus associats. “La nova junta de la Cambra s’ha proposat d’apropar-se al territori i ens va fer arribar aquesta petició. Creiem que serà un nou servei per a la comarca i per això li hem volgut donar suport. Cal que institucions, organismes i empresaris treballin conjuntament per dinamitzar el teixit econòmic de la Ribera d’Ebre”, ha explicat Gemma Carim, presidenta del Consell.

En el mateix ple, també s’ha aprovat per unanimitat una moció per a la millora dels serveis ferroviaris tant a la comarca com a totes les Terres de l’Ebre. La moció, entre altres punts, dóna suport a les mobilitzacions que convoqui la Plataforma Trens Dignes, demana al Ministeri de Foment el manteniment de les aturades de l’Euromed a l’estació de l’Aldea i a la Conselleria de Territori i Sostenibilitat el manteniment de les tarifes bonificades.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.