El senador tortosí Manel de la Vega continuarà quatre anys més com a primer secretari del PSC a les Terres de l’Ebre. De la Vega ha reunit els avals de la militància necessaris i no ha tingut cap candidat alternatiu, per la qual cosa ha quedat proclamat en el càrrec.

En el transcurs del Congrés del PSC de les Terres de l’Ebre, que se celebrarà el 29 de febrer al Mas de Barberans, De la Vega haurà de ser ratificat.  El senador socialista ha donat les gràcies a la militància per haver-lo avalat de manera àmplia i ha remarcat que “encarem un Congrés amb la voluntat de treballar i lluitar per les necessitats del territori, combatre la regressió del delta de l’Ebre, millorar les connexions viàries i ferroviàries i implementar polítiques al món rural per revertir el despoblament que patim a les Terres de l’Ebre”.

Els socialistes ebrencs portaran al Congrés propostes innovadores en matèria de transició ecològica i d’altres com la implantació de nous estudis universitaris al Campus Terres de l’Ebre de la URV.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.