El Santa Bàrbara i el Batea van empatar en un partit intens. El Batea es va avançar i va trobar-se còmode. Potser massa perquè el Santa, a la contra, va remuntar amb els gols d’Amado i de Cristian (gran gol). A la represa, amb espais, el Santa va saber aprofitar-los i, Amado va afusellar el 3-1. Però llavors va reaccionar el talent del Batea. Paul va aparèixer, amb Vilanova. Paul va provocar un penal que fou el 3-2 (Ferrii va transformar-lo). Chico, culminant una bona jugada terraltina, va empatar a 3. El Santa es defensava molt enrera perquè el líder apretava. Una falta penjada pels visitants va comportar una rematada de Ferri que fou el 3-4. Quan el Batea havia fet el més oomplicat, al final no va defensar bé una pilota bombada pels planers  i el local Cristian va fer un control assistència de mestre i Pau vadefinir amb un tret des de la frontal. Hi havia dos jugadors locals sols a l’esquena dels defenses visitants. Fou el 4-4 definitiu.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.