La consellera d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, Teresa Jordà, es reunirà aquest dimecres amb representants de la Comunitat de Regants Sindicat Agrícola de l’Ebre  i de la Comunitat de Regants del Canal de la Dreta de l’Ebre. Entre altres temes, durant la trobada es parlarà sobre els creixements de les algues a les parets dels canals, els tractaments fitosanitaris i la lluita contra el cargol poma. També es plantejarà la proposta d’elaboració i desenvolupament d’un pla de gestió de l’aigua dolça per al delta de l’Ebre.

La consellera estarà acompanyada de la directora general d’Agricultura i Ramaderia, Elisenda Guillaumes, del director general de Desenvolupament Rural, Oriol Anson, i del director dels Serveis Territorials d’Agricultura a les Terres de l’Ebre, Ferran Grau.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.