El CD Tortosa s’ha imposat per 3-1 al CF Amposta en el derbi de màxima rivalitat de les Terres de l’Ebre. Els locals s’han avançat al marcador tot just al minut 11 en un xut d’Uri Benito des de l’interior de l’àrea que ha rebotat en un defensor. Ja a la segona part, Roger ha situat l’empat en un remat de cap a la sortida d’un corner, i no ha estat fins als minuts finals quan el Tortosa ha sentenciat un partit molt igualat i disputat. Samuel ha fet el 2-1 ja al 89 després d’una gran jugada col·lectiva i Nacho ha sentenciat amb el 3-1 just a l’última jugada del partit. Amb aquesta victòria el Tortosa continua colíder empatat a 31 punts amb el Gandesa. L’Amposta, amb 22 punts queda novè classificat, s’allunya de les posicions capdavanteres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.