El Consorci d’Aigües de Tarragona ha anunciat aquest divendres al vespre que en un període de 36 hores, és a dir, diumenge al matí podrà reparar l’averia de la canonada principal. L’avaria ha estat causada pel col·lapse d’un tub de formigó pretesat al costat de l’AP7 i que ha estat substituït per una d’acer. Des del CAT  apunten que “s’han activat tots els recursos, tant materials, tècnics com personals per fer front a aquesta greu situació”.

El restabliment del servei serà progressiu a tots els consorciats, 63 ajuntaments i 26 indústries de la demarcació de Tarragona. Durant aquest període, els afectats no han disposat d’aigua del CAT i  se’ls ha sol·licitat que s’abastissin a través dels seus recursos propis.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.