L’Ajuntament de Santa Bàrbara ha aprovat amb els vots de l’equip de govern (Junts per Santa Bàrbara i ERC) i l’abstenció dels grups de l’oposició el pressupost de 2020, que s’eleva a 3.135.060 euros.

La portaveu del grup municipal del MAP, Isabel García, ha estat molt crítica amb els comptes que proposa l’equip de govern. Així, ha retret que «Santa Bàrbara tindrà l’any vinent un pressupost municipal continuista, amb poques novetats i que no planteja propostes per fer front a la davallada de l’activitat econòmica i de manca d’oportunitats laborals dels planers i planeres».

L’alcalde Alfred Blanch ha indicat que el “continuisme” el marquen els ingressos i que hi ha inversions prioritàries de l’equip de govern que també s’han quedat fóra. “Una de les prioritats principals és la finalització del nou ajuntament i també s’ha quedat fora”, ha posat d’exemple l’alcalde.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.