El Consell Comarcal del Montsià contractarà 28 persones en situació d’atur de llarga durada o beneficiàries de la Renda Mínima d’Inserció. Aquestes persones desenvoluparan treballs com a peons de manteniment, de neteja o d’atenció a la ciutadania.

El procés de selecció es farà a partir del dia 9 de desembre de 2019 a la seu del Consell Comarcal del Montsià. Les persones interessades a participar-hi s’han d’inscriure abans del 4 de desembre a l’Oficina de Treball d’Amposta.

Aquests 28 contractes formen del programa Treball i Formació, que subvenciona el Servei d’Ocupació de Catalunya i cofinança el Fons Social Europeu, amb l’objectiu d’afavorir, mitjançant una experiència laboral, la millora de l’ocupabilitat de les persones aturades amb més dificultats d’inserció. A més de l’experiència laboral, les 28 persones contractades rebran durant la jornada de treball una formació professional o transversal de caràcter obligatori.

Les persones interessades poden obtenir més informació al web del Consell Comarcal del Montsià.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.