La lliga de futbol sala a les Terres de l’Ebre per adults es va crear ara fa tres anys per impulsar l’esport al territori. L’Associació Futbol Sala Terres de l’Ebre va ser la impulsora, ja que volia fer promoció de l’esport, però també oferir un espai competitiu per als aficionats. En tres anys la competició a crescut en participants, ja que es va començar amb sis equips i enguany són catorze.

Els equips en competició són: 4 de Tortosa, 1 de Benifallet, 1 d’Aldover-Paüls, 1 de Roquetes, 1 de Campredó, 1 de Lligallo, 1 de Camarles, 2 de l’Ametlla de Mar, 1 de Deltebre i 1 de Sant Carles de la Ràpita.

Aquesta temporada la comencem el pròxim dia 21 de setembre, amb un sistema de doble volta i cada equip disputarà els seus partits com a local a la seva població, fet que ajuda a la descentralització del campionat i a la promoció d’aquest esport.

Els horaris i resultats es podran consultar al web www.futbolsalaterresebre.cat

 

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez