Dues persones s’han intoxicat, un d’ells policia local, en la deflagració de gas que ha tingut lloc aquesta tarda a Sant Carles de la Ràpita.

Una explosió per acumulació de gas ha obligat a desallotjar un bloc de cinc pisos a la Ràpita. Una bombona hauria explotat al primer pis de l’immoble prop d’un quart de quatre del migdia i ha fet que sis dotacions dels Bombers de la Generalitat es desplacessin al carrer de Sant Isidre de la localitat. L’avís s’ha rebut a les 15.16 hores de la tarda i fins al lloc dels fets s’han desplaçat a més de les dotacions dels Bombers, patrulles dels Mossos d’Esquadra de la Generalitat de Catalunya, dotacions de la policia local de la Ràpita i ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques.

Tots els veïns han estat desallotjats durant prop de tres hores. Els habitatges afectats han estat el de la deflagració i el quart, aquest per acumulació de fum. El Servei d’Emergències Mèdiques ha atès a dues persones, un d’ells Policia Local, per intoxicació per inhalació de fum i un resident que tenia una lesió anterior al genoll. Segons han informat els Bombers de la Generalitat de Catalunya, està previst que el diumenge Gas Natural vagi a l’immoble a revisar la instal·lació.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.