Agents de l’Oficina d’Anàlisi Fiscal de la Guàrdia Civil en estreta col·laboració amb la Policia Local de Mont-roig del Camp, han desmantellat tres punts de venda de substàncies estupefaents, situats en el nucli urbà de Miami Platja, detenint a les quatre persones responsables d’aquests, com a autors d’un presumpte delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal.

La investigació es va iniciar a la fi de 2018, quan es va rebre informació relacionada amb una persona que havia ocupat il·legalment un immoble en el nucli urbà de Miami Platja i s’estaria dedicant a la venda a la menuda de tota mena de substàncies estupefaents.

Arran de la informació i després d’unes primeres indagacions, es va establir un equip policial conjunt de Guàrdia Civil i Policia Local de la localitat, a fi de corroborar la veracitat de la informació aportada, així com la identificació del responsable i de l’activitat il·legal duta a terme en el domicili.

De les investigacions dutes a terme, es va detectar que la persona investigada mantenia estret contacte amb altres individus que s’estarien dedicant a traficar amb substàncies estupefaents en altres dos domicilis de la mateixa localitat, aquests domicilis igual que el primer havien sigut ocupats il·legalment amb l’únic objectiu d’establir-los com a punt de venda de drogues.

Les investigacions a les quals van ser sotmesos els investigats, van corroborar que tots ells pertanyien al mateix grup criminal i el seu únic objectiu havia sigut l’ocupació il·legal d’habitatges en diferents punts del nucli urbà de Miami Platja a fi d’establir punts de venda de drogues en els mateixos i d’aquesta manera monopolitzar el trànsit al detall en la localitat.

Per aquest motiu, una vegada obtinguts els indicis necessaris i disposar de manament d’entrada i registre de l’autoritat judicial, durant el matí de hui es va procedir a l’entrada i registres dels habitatges investigats, localitzant 400 grams de cabdells de marihuana, 19 grams de cocaïna en dosis individuals, 17 grams d’heroïna en bosses unidosis, 1.570 € en bitllets fraccionats, 4 bàscules de precisió i una arma llarga d’aire comprimit.

La investigació una vegada ha finalitzat s’ha saldat amb la detenció de quatre individus de nacionalitat marroquina, com a autors d’un presumpte delicte de tràfic de drogues i pertinença a grup criminal, aquests una vegada van prestar declaració en dependències policials van ser posats en llibertat a la disposició del jutjat d’instrucció número 3 de Reus, en funcions de guàrdia.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.