El sènior femení de l’handbol Amposta iniciarà la temporada amb diverses novetats. Una d’elles és que Sasa Jovic dirigirà l’equip, subtituint Mateu Castellà a la banqueta.

La plantilla també ha sofert canvis amb la incorporació de sis jugadores. D’altra banda continuen 9 respecte l’anterior temporada  per afrontar una temporada competitiva a la divisió d’honor plata femenina. A continuació detallem quins són els noms de les jugadores del conjunt ampostí per la temporada 2019/2020.

Fitxatges

Joana Rieres Monllaó. Formada a les categories inferiors del CH Amposta. Fa temporades va fitxar pel CB. Castellón (divisió d’honor) i la passada temporada pel HC Puig d’En Valls d’Eivissa (divisió d’honor plata). Posició: primera línia.

Jèssica Bertomeu Curto. Arriba procedent del HC. Perelló i anteriorment va estar a les files del CE Tortosa-Hidrocanal durant quatre temporades. Posició: pivot.

Marina Gasca Escolà (20 anys). Procedent del CH Ascó de Lliga Catalana, club on s’ha format en totes les categories. Posició: pivot.

Cristina Tortajada Mestre. Formada a les categories inferiors del CH Amposta, després va fitxar pel CH Ascó de Lliga Catalana on ha disputat tres temporades. Posició: extrem esquerre.

Laura Subirats Rodríguez (29 anys). Formada a les categories inferiors del CE. Tortosa. El  primer any de sènior (temporada 2007-2008) va fitxar pel KH7 BM Granollers on va jugar durant 7 anys. La temporada 2014-2015 es va convertir en jugadora del CH. Ascó, club on va jugar fins la temporada passada. Posició: lateral.

Renovacions

Marta Gàlvez Espuny (26 anys).  Formada a la base del CH Amposta disputarà la novena temporada a Divisió d’Honor Plata. Amb una dilatada experiència com a portera a la categoria suposa un segur sota pals. Posició: portera.

Paula Ripoll Ribes (24 anys). Afrontarà la sisena temporada consecutiva a Divisió d’Honor Plata Estatal amb l’Amposta Lagrama. Posició: Extrem esquerre.

Gemma Gálvez Espuny (19 anys). Complirà ja la segona temporada al primer equip. Posició: central.

Andrea Haro Gil. Seguirà defensant l’escut de l’Handbol Amposta Lagrama per sisena temporada consecutiva.

Lluïsa Hierro Solà. Defensarà la porteria, compaginant les categories juvenil i sénior. Posició: portera.

Georgina Vila Pérez (24 anys). Serà la setena temporada al sénior femení. Tasca que combinarà amb la coodinació de tots els equips de base del club, així  com la de seleccionadora de Tarragona de l’infantil femení  i masculí. Posició: primera línia.

Sara Alonso Obiol (27 anys). Seguirà vestint la camiseta del club per desena temporada consecutiva. És una de les capitanes de l’equip i jugadora experimentada a Divisió d’Honor Plata. Posició: pivot.

Noelia Lázaro Zapata. Seguirà defensant la porteria per segona temporada consecutiva. Posició: portera.

Laia Hernández Tarragó. Serà la seva tercera temporada com a jugadora de l’equip sénior del Club Handbol Amposta (Lagrama). També és actual entrenadora d’equips base de minihandbol. Posició: extrem

Judit Tortajada Mestre. Formada a totes les categories dels equips base del CH Amposta torna a casa. La temporada 2017-2018 va formar part del CB Castellón (divisió d’honor), i la passada temporada va vestir la camiseta del HC. Puig d’En Valls d’Eivissa (divisió d’honor plata).

El Club Handbol Amposta remarca la importància de potenciar la base

El Club Handbol Amposta compta amb una norantena de jugadors i vuit equips des de categoria infantil fins el sènior femení, així com els més petits. Una temporada que afronten amb l’objectiu de continuar apostant per la base. Des de la directiva destaquen també que cada cop és més complicat estar a l’elit de l’handbol, ja que les despeses econòmiques de disputar una lliga nacional són altes.

Redacció: S.G.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.