El passat dissabte 10 d’agost es va celebrar a Campredó el IX TRIATLÓ CROSS MEMORIAL MOISÉS I SANDRA. Organitzat per C.E. TRILERCAVONS TERRES DE L’EBRE i voluntaris de Campredó.

Una activitat consolidada i que en aquest mes d’agost tot i la calor, els corredors els van capbussar al riu, pedalejar fort i córrer pels carrers del poble. L’edició d’enguany va superar el nombre de participants de l’any anterior i prop de 140 corredors amb les modalitats d’adults individuals i per equips.

Puntualment a les 17:00 hores va començar la categoria individual nedant 400 metres al riu Ebre davant les instal·lacions del Club de Rem Tortosa. Després d’una natació molt ràpida els líders de la cursa van pujar a la bicicleta de muntanya per superar un circuit, 17 quilòmetres, però molt intens recorregut per carreteres i camins del terme municipal fins arribar a la pista poliesportiva de Campredó on deixaven la bicicleta per iniciar l’últim segment de cursa a peu de 4 quilòmetres per la població.

Els guanyadors d’enguany en l’edició absoluta masculí va ser Axel Badia Celma (CLUB TRIATLO CORNELLA) amb un temps de 01:02:39 seguit de Sergi Escobar Roure (CE SPEED REPUBLIK) 01:04:11 i amb tercera posició el guanyador de les 2 últimes edicions Albert Torres Mestre (CLUB TRIATLO GRANOLLERS) 01:04:30. En la categoria absoluta femení la vencedora de la IX edició va ser Laia Sabaté Márquez (CAMBRILS CLUB TRIATLO) amb un temps 01:20:26, la segona posició va ser per Laura Pérez Redondo (CAMBRILS CLUB TRIATLO), tercera posició per Maria Esparza González (LUCHARETT POR TI PRINCESA).

La participació local va ser molt important amb les diferents modalitats individuals o per equips. Els pòdium local absolut masculí fou pels corredors Pau Morales 01:08:34 segona posició Raul Prats 01:17:00 i tercera posició Albert Gálvez 01:29:48.

Un cop finalitzat el triatló cross per a adults es celebrà el triatló escolar. Amb la piscina municipal adequada amb un circuit de nedar i pels carrer del polígon i el nostre poble, al voltant de 50 xiquets i xiquetes van fer en diferents categories les proves. Fa goig veure com s’inicien els més petits amb aquesta modalitat esportiva. La jornada va acabar amb l’entrega dels premis als més petits.