Als voltants de dos quarts de tres de la tarda, s’ha produït una topada al Carrer Major de Santa Bàrbara entre una moto i un cotxe, un Peugeot 205, que ha provocat que el conductor de la motocicleta, A.C., hagi rebut un impacte molt fort.

Cal apuntar que Santa Bàrbara és un municipi de carrers sense visibilitat però que des de la passada legislatura s’estan senyalitzant. Una senyalització que ha modificat en bona part els hàbits de circulació a la població del Montsià.

Fins als llocs dels fets s’han desplaçat dues ambulàncies del Servei d’Emergències Mèdiques i l’helicòpter medicalitzat.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.