La passada nit de dissabte la Guàrdia Civil es va personar a la finca on es trobaven uns cadells en deplorables condicions. En accedir a la finca un dels gossos adults, va mossegar lleument a un Guàrdia Civil. 

El sofriment d’aquests gossos durant aquests passats dies s’hauria pogut evitar des del primer minut, quan es van fer uns enregistraments i es van penjar vídeos i imatges en xarxes socials.

Les publicacions no van salvar als gossos, sinó al contrari, va servir per a escalfar més les xarxes socials a costa d’aquests pobres cadells, que en aquests moments ja es troben en una clínica veterinària . Ja que no es va presentar cap denúncia, ni tampoc es va avisar a ningú i van ser “Petjades i Urpes Benicarló” els qui van presentar la denúncia, per a ajudar els cadells.

Font: Diari del Maestrat

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.