Ja es coneixen les causes de l’accident fatal que va acabar amb la vida d’una dona d’avançada edat ahir a la població de Benicarló, al Baix Maestrat. Un cop contra la banyera que va patir en caure al seu lavabo, seria la causa de la mort.

Després de rebre una trucada d’alerta la passada nit del 6 d’agost al carrer 9 d’octubre la Policia Local de la població benicarlanda, es va trobar el cos sense vida d’una dona de 78 anys, que feia molts anys que vivia a la localitat.

Va ser el marit de la víctima qui va trobar-la estesa a terra quan va anar a veure perquè trigava tant. Ràpidament, va avisar als serveis d’emergències, qui es van desplaçar immediatament al lloc dels fets. Malauradament, l’impacte va ser fatal i no es va poder fer res per a salvar-li la vida.

Fins a la vivenda s’hi van desplaçar els serveis sanitaris, que no han pogut fer res per salvar la seva vida, efectius del cos de la Policia Local, la Guàrdia Civil, la Policia Judicial i el forense, que ha certificat la seva defunció.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.