Avui ha mort l’exalcalde de la Ràpita, Manolo Castellà als 81 anys. Manolo Castellà Menero, es va iniciar en política durant la transició Democràtica. Va entrar a l’ajuntament després de les primeres eleccions municipals de la Democràcia, celebrades el 3 de maig del 1979 com a regidor per la UCD. Tot i no presentar-se a les municipals del 1983 a les eleccions del 10 de juny del 1987 encapçala la llista d’una nova formació: Rapitencs Independents. Va tornar a repetir com a cap de llista d’aquesta formació en les municipals del 26 de maig del 1991.

Va participar en el pacte a 4 durant la legislatura 1995-99 que va repartir l’alcaldia entre el PSC, ERC i ICV, quedant-se ell els 4 anys com a Primer Tinent d’alcalde. No obstant això, en les eleccions del 1999, encapçalaria la llista d’Units per la Ràpita, sorgida arran de la coalició dels Independents amb ERC. Després de la moció de censura el 17 de gener de 2000 va esdevenir alcalde, càrrec que ostentaria fins al 17 de setembre del 2001.

En l’apartat futbolístic es va formar a la UE Rapitenca, i després va passar pel CD Tortosa amb qui va jugar en diverses etapes. Després va fitxar amb el CF Balaguer i el CF Terrassa. Amb el conjunt roig-i-blanc va disputar un total de set temporades jugant 272 partits i va marcar 3 gols. Va debutar amb el conjunt del Baix Ebre la temporada del 1961, concretament un 10 de setembre davant l’Iberia en un partit que acabava amb empat a zero i disputant el darrer partit amb la camiseta tortosina el 7 de juny del 1970 a Manacor on el conjunt de la capital del Baix Ebre era derrotat per 2 gols a zero.

L’enterrament tindrà lloc demà a la parròquia de la Santíssima Trinitat, a Sant Carles de la Ràpita.