La Comissió de Govern de la Diputació de Tarragona, formada per 10 membres, tindrà a 3 ebrencs. Són Lluís Soler, l’alcalde de Deltebre que es converteix en el gran referent polític en ser també el vicepresident segons, i el president del Patronat de Turisme; l’alcalde d’Amposta Adam Tomàs com a vicepresident tercer i una important àrea de govern (que no especifica la primera nota de premsa de l’ens provincial); i l’alcalde de Paüls Enric Adell, que es confirma com un polític de molt pes polític a ERC, partit que tindrà la presidència en la figura de la reusenca Noemí Llauradó.

El plenari s’ha celebrat aquest matí a les 9.30 h i s’ha confirmat el que va avançar dissabte el diari digital Ebredigital.cat: Lluís Soler serà el polític de referència de Junts per Catalunya, ja que a més de ser l’únic diputat provincial ebrenc del seu partit, ha assolit quotes de poder mai aconseguides fins ara des del restabliment de la democràcia. Tindrà molt a dir, tant en els 150 M€ anuals que té la Diputació com a pressupost, així com amb els 8 M€ que té de pressupost el Patronat de Turisme per gestionar les 2 marques turístiques de la província: la Costa Daurada i les Terres de l’Ebre.

Redacció: A.F.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.