Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Terres de l’Ebre van detenir l’11 de juliol un home de 40 anys, nacionalitat espanyola i veí de Sant Carles de la Ràpita (Montsià), com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb força en un bar de Sant Carles de la Ràpita.

Els fets van ocórrer la matinada del dia 19 de juny quan dues persones van forçar la porta d’entrada per accedir a l’interior d’un establiment de restauració.

Tot seguit, els lladres van trencar a cops les càmeres de seguretat i van sostreure la recaptació de dues màquines escurabutxaques, una màquina de tabac i la caixa registradora després d’obrir-les per la força.

La investigació iniciada pels agents va permetre obtenir indicis suficients per determinar la identitat d’un dels autors dels fets, el qual va ser arrestat el dia 11 en un domicili de Sant Carles de la Ràpita.

La investigació continua oberta per tal d’identificar i detenir a la segona persona que va participar en el robatori.

El detingut, que ja tenia nombrosos antecedents per altres fets delictius contra el patrimoni, va passar a disposició del jutjat d’instrucció de guàrdia d’Amposta el 12 de juliol, el jutge va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.