La patinadora del Club Patí l’Aldea, Núria Gas Cugat, va posar punt i final a la seua etapa com a patinadora després de la seva actuació als World Roller Games, on va posar un brillant colofó amb la novena posició del món aconseguida. Després va comunicar la decisió de plegar.

Als World Roller Games que es van celebrar a Barcelona van comptar amb la participació de l’aldeana Núria Gas Cugat. La seua primera actuació al Palau Sant Jordi amb un disc on representava a un àngel va tenir algunes petites imprecisions que la van fer posicionar en onzena posició. No obstant, Núria no es va rendir i la seua competició va continuar a l’endemà fent un disc llarg gairebé perfecte amb una coreografia on representava a un dimoni. Amb aquesta actuació la patinadora del CP l’Aldea va aconseguir pujar alguns esglaons resultant 6a classificada del disc llarg i resultant finalment 9a classificada al campionat del món de patinatge artístic en la categoria sènior.

Amb aquest campionat del món al Palau Sant Jordi de Barcelona la patinadora Núria Gas penja els patins però de ben segur que continuarà d’una forma o d’una altra al món del patinatge artístic.