La Guàrdia Civil de la província de Castelló ens ha informat aquest matí, que sobre les 12 hores del matí, un cotxe ha patit una sortida de via i ha bolcat sobre del pont de ferrocarril.

El vehicle circulava pel camí de la Ratlla del Terme, en sentit Benicarló i anava conduït per un home d’uns 40 anys, que ha resultat ferit lleu, sent traslladat per la SVB a un centre hospitalari per fer-li la exploració oportuna després de quedar atrapat dins al vehícle.

Al lloc dels fets ha acudit la Guàrdia Civil de Trànsit, dues unitats sanitàries i els bombers del Parc del Baix Maestrat de Benicarló que han excarcerat el conductor.

Foto: J.G.

Redacció: P.P.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.