Les males campanyes que el sector de l’oli ve encadenant en els darrers anys són l’origen de la delicada situació econòmica de la Cooperativa Olivarera del Baix Ebre. També de l’ordre d’embargament que ha tramitat l’Agència Tributària per un deute de 117.000 euros, en no poder complir una sèrie d’hipoteques sol·licitades per cobrir despeses. Ho han explicat fonts de l’entitat en exclusiva a Canal Terres de l’Ebre. Asseguren també que estan posant al dia els comptes anuals i que convocaran una reunió amb els socis properament.

Fonts de l’entitat asseguren, en aquest sentit, que per sobreviure haurien d’entrar a la cooperativa per moldre o vendre 1,2 milions de quilos cada temporada.

 

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.