El Montblanc va encarrilar l’ascens a Segona catalana, en guanyar en l’anada de la promoció d’ascens (1-3). Els de Conca de Barberà es van imposar a la segona meitat, remuntant el marcador.
Partit
Els visitants van tenir la primera ocasió amb un gol anul.lat quan el davanter visitant estava habilitat. Del 0-1 es va passar a l’1-0 quan el local Xescu va aprofitar una indecisió dels visitants. Amb l’1-0, el Catalònia va millorar defensivament i el partit, travat, va arribar al descans amb el mínim avantatge local. Tot va canviar a la represa. El Montblanc va fer un pas avant i el Catalònia, enrera. Aviat, els visitants van poder empatar amb un penal que va aturar Gerard, porter del Catalònia. Però, tot i això, les forces locals van minvar el Montblanc va estar més posat, amb un Yatman immens al centre del camp. Els visitants robaven prop de l’àrea local i així van crear arribades que van representar l’empat a un gol. Els de la Conca de Barberà van insistir, més frescos, i van decidir amb dos gols més, controlant el joc i el partit. Al final, 1-3.
Tot el conflicte amb la resolució de qui havia de fer la promoció va endarrerir 3 setmanes la disputa de la mateixa. Els locals, sense saber fins dimecres passat si la jugaven o no, van acusar aquest fet, sobre tot a la segona meitat, sense ritme ni intensitat suficient.
Decles d’Albert Pérez (tècnic del Montblanc) i Juanjo Agustin (tècnic del Catalònia).

Dissabte vinent es disputarà la tornada a Montblanc.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.