Manel Crespo, el cap de llista d’Esquerra Republicana a Santa Bàrbara, ha sortit al pas de la informació que va publicar Ebredigital.cat ahir la tarda, i ha reaccionat ràpidament en la que s’informava de l’inici de converses que s’havien produït amb els altres partits polítics, en la línia per repartir-se l’alcaldia per desbancar al PDeCAT d’Alfred Blanch, després de més de 40 anys a l’alcaldia.

La nota que ha dirigit a la direcció Ebredigital.cat, demana que es desmenteixi la informació i ha situat els possibles contactes en el context de que están disposats a parlar en tothom i ho ha volgut desmentir “en rotunditat” la existència de cap pacte com es podria despendre de la informació avançada fa poques hores per aquest diari digital.

Al mateix temps, el cap de llista del Partit Popular, Ximo Martí, també s’ha desmarcat de “qualsevol reunió” amb les altres formacions polítiques de la localitat del Montsià, tot i que a partir d’ara serà el moment de reunir-se i consensuar acords per tal de constituir l’ajuntament.

Recordem que Junts per Santa Bàrbara va perdre la majoria absoluta que ostentava quedant-se amb 4 regidors, mentre Esquerra Republicana era la segona força amb 2 regidors, els mateixos que ha tret el Partit Popular i el Moviment Alternatiu Planer, mentre que el Partit dels Socialistes ha quedat amb 1 regidor de representació.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.