Des de la Regidoria de Governació, dia a dia s’està treballant per millorar el poble de Santa Bàrbara i la vida dels planers i les planeres que hi viuen. Ja fa un temps que s’estava treballant per poder instal·lar unes bandes reductores de velocitat al passeig de les Escoles. Finalment, aquest divendres, la brigada municipal ha instal·lat aquestes bandes reductores.

Amb aquesta acció es vol conscienciar a la ciutadania i sobretot als conductors i conductores dels vehicles que hi transiten, que tinguin precaució i respectin la velocitat, ja que és una zona de molta concurrència d’infants, sobretot en hores d’entrada i sortida de l’escola.

El regidor de Governació, Manel Crespo, creu que “són necessaris aquestes mesures de conscienciació sobretot per vetllar per la seguretat dels nostres infants i afegeix que, des de la Regidoria de Governació, es continuarà treballant perquè els ciutadans de Santa Bàrbara tinguin una millor qualitat de vida“.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.