El R Bítem, amb nou jugadors, a la segona meitat, va remuntar contra un Flix que, amb el 2-3 a la represa, era l’equip que disputava la tercera plaça. Una plaça que en principi havia de ser de promoció però que aquest dilluns ha quedat sense efecte pel comunicat de la Federació que diu que el campió si no pot pujar, no ocupa plaça d’ascens. I, per tant, el Perelló, segon classificat, és qui juga la promoció.
Del 2-4 es va passar al 3-3 i al final, amb grans gols, els de Bítem es van imposar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.