Set centres educatius del Montsià i quatre-cents alumnes de sisè de primària i primer d’ESO han participat aquest dijous a la setenea diada poliesportiva de la comarca.

Una jornada per practicar diversos esports amb l’objectiu de remarcar la importància de realitzar activitat física diàriament. L’alumnat ha fet rotacions per les diverses estacions dels diferents esports, alguns tradicionals com les bitlles o jocs populars i, d’altres poliesportius com esgrima, minibàsquet, minihandbol, minitennis… per finalitzar amb una coreografia conjunta.

Aquesta Diada està organitzada pel Consell Esportiu del Montsià, amb el suport i l’impuls dels Serveis Territorials d’Educació i de la Representació Territorial de l’Esport de les Terres de l’Ebre; a més de la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, del Grau Universitari de CAFE EUSES URV-Campus TE, dels cicles formatius de CAFE i de CAFEM de l’Institut de Tecnificació d’Amposta i del Club de bitlles d’Amposta.

Periodista.
Twitter: @sara_hernandez