Els vins de la Denominació d’Origen Terra Alta tornen aquest divendres 17 de maig al Mercat de Santa Caterina de Barcelona.

A les 19:30h arrencarà un tast guiat per Jordi Rius, secretari de la DO Terra Alta, on els assistents podran gaudir de 6 referències de la DO Terra Alta, vins que han estat guanyadors a les darreres edicions del concurs de vins de la DO Terra Alta i del concurs internacional de les Grenaches du Monde, on la DO Terra Alta ha tornat a ser la DO més reconeguda, amb 31 medalles, 19 ors i 12 plates.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.