ERC-Tortosa Sí ha presentat aquest vespre la candidatura amb què concorre a les eleccions municipals del 26 de maig i el programa electoral en un acte públic al pati del Museu de Tortosa. Un espai que simbolitza una part del programa dels republicans, ja que està emplaçat al nucli antic i a la vora del riu Ebre. “Obrir Tortosa al riu, actuar sobre el nucli antic i dinamitzar la ciutat són actuacions imprescindibles”, ha dit el candidat a l’alcaldia per ERC-Tortosa Sí, Xavier Faura.

Més de 500 persones han assistit avui a la presentació del programa d’ERC-Tortosa Sí. Una presentació que s’ha dut a terme en un ambient distès al pati del Museu de Tortosa i on l’alcaldable Xavier Faura ha mantingut un diàleg amb altres membres de la candidatura per tal d’exposar els eixos del seu programa electoral. El benestar social, la dinamització econòmica, la mobilitat i, de forma transversal, un canvi en la manera de fer política són els eixos del programa republicà. “El nostre programa és molt ambiciós, volem fer de Tortosa una ciutat dinàmica, respectuosa amb el medi ambient i orientada a les persones. Així serà la Tortosa Republicana”, ha dit Faura.

Mitjançant una conversa amb Josep Rima i Pau Galiana, números 3 i 5 de la candidatura respectivament, Faura ha exposat les propostes per recuperar i potenciar com un actiu turístic les muralles, així com les actuacions que plantegen per obrir la ciutat al riu i millorar la mobilitat.

Pel que fa a les propostes en matèria d’educació i salut, l’alcaldable les ha explicat a través d’un diàleg amb Pilar Caballé i Mar Lleixà, que ocupen el número 4 i 6 de la llista respectivament. I finalment, el candidat a l’alcaldia ha conversat amb Maria Jesús Viña, la número 2 de la candidatura, sobre polítiques de transparència.

Durant l’acte s’han projectat vídeos de suport a la candidatura d’ERC-Tortosa Sí del vicepresident del govern, Pere Aragonès; l’alcaldable de Barcelona, Ernest Maragall; la consellera de Justícia, Ester Capella i la consellera de Salut, Alba Vergés, entre altres.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.