La cap de llista de Ciutadans (Cs) a Amposta de cara a les eleccions municipals del 26 de maig, Cecilia Castelló, ha presentat l’eslògan de campanya ‘Hem fet un pas endavant, acompanya’ns’ en un acte celebrat a la plaça del mercat d’Amposta. “Hem deixat de tenir por de dir que no són independentistes i volem impulsar polítiques que solucionin els problemes reals dels ampostins”, ha explicat Castelló.

Castelló ha presentat els primers llocs de la candidatura d’Amposta i els eixos del programa electoral a la plaça del Mercat, “un símbol del municipi que volem, ja que és un dels motors de l’activitat econòmica i un punt de trobada de tots els ampostins”, ha assegurat. Entre les prioritats, segons ha detallat la cap de llista de Cs a Amposta, “polítiques d’accés a l’habitatge, donar suport als emprenedors i petis empresaris, polítiques de suport a les famílies, un pla de xoc de barris i millorar la seguretat i el civisme”.

Cecilia Castelló ha definit la candidatura com a “transversal, integrada per persones que provenen dels àmbits públics i privats i que saben quina és la realitat dels ciutadans”. Llicenciada en Dret i vinculada al sector agrari, a Castelló l’acompanyen, amb el número 2, Óscar Castell, professor de Física i Química a l’Institut Ramon Berenguer IV d’Amposta. El 3 l’ocupa Caterina Navarro, vinculada al sector comercial. El 4 és per Jordi Arasa i el 5 per David Monte.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.