L’Ajuntament de Tortosa podrà aprovar la modificació de pressupost de 9,6 milions d’euros gràcies a l’abstenció del regidor de Ciutadans. A l’equip de govern del PDeCAT i el PSC només els hi faltava un vot. Segons ha explicat Miquel Albacar, aquest cop han aconseguit arrencar el compromís de Meritxell Roigé en tots aquells temes que han considerat prioritaris.

El partit taronja ha defensat que les seves aportacions a la modificació pressupostària recullen les peticions dels veïns i veïnes de Tortosa. Com ara un augment de la partida d’ajudes socials i als sectors econòmics afectats per la crisi de la Covid-19. També asseguren que han incidit en les partides de prop d’1 milió d’euros en millores a la via pública, en les ajudes a les associacions locals i fins i tot en la presentació d’al·legacions al Pla de Protecció del Delta.

“Nosaltres hem anat demanant mocions durant tota la nostra tasca a l’Ajuntament, ara en este cas sí que s’ha escoltat per part de l’Ajuntament, nosaltres el que volem és que s’escolten els problemes reals de la població. Nosaltres vam marcar quatre directius en fets concrets i ha estat a tot que sí, hi ha altres coses que no ens identifiquen. Amb una abstenció ja s’aproven”, ha assegurat el regidor de Ciutadans. L’Ajuntament de Tortosa farà aquest dijous a les 8:15h del matí un ple extraordinari per aprovar el que és, a la pràctica, un nou pressupost municipal.

Autor: