Durant la visita a les Terres de l’Ebre, el primer secretari del PSC, Miquel Iceta, ha fet parada a la capital del Baix Ebre, juntament amb el secretari d’Estat de mediambient, Hugo Moran. La trobada ha tingut lloc a la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, durant la qual s’ha abordat la problemàtica del despoblament, infraestructures i sostenibilitat.

Després de Tortosa Iceta i Moran han dut a terme visites a altres municipis del territori com Alcanar, Batea i l’Ametlla de Mar.

ebredigital.cat (diari digital) i Canal TE (canal de televisió), principals fonts d’informació de les Terres de l’Ebre i el Territori Sénia. Actualitat del Baix Ebre, el Montsià, la Ribera d’Ebre i la Terra Alta. Notícies sobre política, economia, societat, cultura i esports; també entrevistes. Agenda cultural i d’oci. Televisió en directe.